Alles over een uitvaart in Arnhem

Jurgen Theunissen Uitvaartzorg

Persoonlijk en in stijl

Toegankelijk en betrokken
Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartonderneming met twee gedreven uitvaartverzorgers: Jurgen Theunissen (39) en Koen Mensink (31). Met onze relatief jonge leeftijd verzorgen we een stijlvolle, eigentijdse uitvaart, waarbij we u zowel voor, tijdens als na de uitvaart met raad en daad bijstaan.

Uw wensen centraal
Samen met u zoeken we naar een wijze waarop het afscheid zó kan worden vormgegeven dat het recht doet aan het leven van de overledene én de wensen van de nabestaanden. We kijken met een open blik naar wat er mogelijk is om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken; van de vormgeving van de rouwkaart tot de invulling van de plechtigheid en van het rouwvervoer tot de condoleance.

Veelzijdig en ervaren
Het maakt daarbij niet uit welke culturele of religieuze achtergrond u heeft. Met onze brede ervaring en kennis van lokale mogelijkheden voorzien we u van passend advies. Jurgen Theunissen Uitvaartzorg is daarnaast in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en zowel Jurgen als Koen zijn opgenomen in het landelijk Register Uitvaartverzorgers.

Persoonlijk contact
Vindt u het prettig om een keer kennis te maken of wilt u wat uitgebreidere informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op; we komen dan graag bij u langs. Uiteraard is dit gesprek geheel kosteloos.


Contact

Bezoekadres  :  Boudewijn van Roonstraat 17
6824AE  Arnhem
Postadres  :  Postbus 2158
6802cd  Arnhem
E-mail  :  jurgen@jtuitvaartzorg.nl
Web  :  www.jurgentheunissenuitvaartzorg.nl
Telefoon  :  026 - 84 83 148

Video Jurgen Theunissen Uitvaartzorg


Foto's: