Alles over een uitvaart in Arnhem

Natuurbegraafplaats

Steeds vaker kiezen Nederlanders er voor om te worden begraven op een natuurbegraafplaats. Dit zijn begraafplaatsen waar geen traditionele grafmonumenten staan, maar waar overledenen in de natuur worden begraven en de natuur zo weinig mogelijk wordt aangetast.

Op een natuurbegraafplaats wordt in plaats van een gewoon monument vaak gekozen voor een natuurlijk (afbreekbaar) alternatief of men plaats een zwerfkei op het graf. In Arnhem kan men voor natuur begraven terecht op natuurbegraafplaats Heidepol. Hier krijgt de overledene eeuwigdurende grafrust midden in de mooie Gelderse natuur. Er is gelegenheid om overledenen te begraven onder een boom, of juist in een open veld.

Voordelen natuurbegraafplaats

Voordelen natuurbegraafplaats

Op Heidepol worden geen graven geruimd. Elk graf wordt dus maar één keer uitgegeven waardoor men ook zeker weet dat een overledene daadwerkelijk voor eeuwig op die plek begraven zal zijn. Als de begraafplaats in de toekomst helemaal vol is zal het weer een natuurgebied worden.

Een ander voordeel is dat nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over het onderhoud van het graf. Dat wordt helemaal overgelaten aan de natuur. Een bijkomend voordeel daarvan is dat er dus ook geen duur grafmonument gekocht hoeft te worden.

Een graf voor eeuwig kan gekocht worden vanaf 3.750 euro (dat is inclusief de administratiekosten en de kosten voor het openen en sluiten van het graf).

Natuurbegraafplaats Heidepol
Harderwijkerweg 37
6816 VA ARNHEM
Telefoon: 026 - 711 22 10
www.heidepol.nl
Mail: Info@heidepol.nl

Overlijden in regio Arnhem melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206